UiTPAS

Volle dag
STAD202301
Gaat door op:
02/01/2023 tot 02/02/2023
Niet-inwoner prijs: € 5.00
Prijs: € 5.00
UiTPAS is een spaar- en kortingskaart voor je vrije tijd.
Deelnemen aan een gemeentelijk sportevenement, je kind aan een jeugd- of sportkamp laten deelnemen, een boek of DVD ontlenen in de bibliotheek, een voorstelling in De Markthallen bijwonen… Met UiTPAS kan je volop genieten van je favoriete vrijetijdsactiviteit. Je spaart tegelijk ook punten die je kan inruilen voor leuke voordelen: een korting, een gratis ticket of een cadeautje.
Deelnemen aan gemeentelijke vrijetijdsactiviteiten in Herk-de-Stad en Lummen wordt zo niet alleen leuker, maar ook voordeliger! Wie meer participeert, haalt dus meer voordeel uit zijn vrije tijd. En dat is ook de bedoeling: méér mensen méér laten beleven.

UiTPAS aan kansentarief:
Als je recht hebt op verhoogde tegemoetkoming of als je in schuldbemiddeling bent, heb je recht op een UiTPAS aan kansentarief. Je betaalt maar één euro voor je pas. Die ziet er helemaal hetzelfde uit als een gewone UiTPAS. Het enige verschil is dat je automatisch 80% korting krijgt bij elke activiteit.
Voor de aankoop van een UiTPAS aan kansentarief kan je enkel na afspraak op het OCMW terecht (Dokter Vanweddingenlaan 21, tel. 013 78 09 40). De UiTPAS met kansenkarief kan enkel door inwoners van Herk-de-Stad en Lummen gekocht worden. Je betaalt cash op het OCMW.

Schrijf jezelf in of de persoon waarvoor je een UiTPAS wil aanvragen.
Betaal de 5 euro en de UiTPAS wordt verstuurd naar je thuisadres.

Inschrijvingsdata
  1. 01/01/2023 09:00 tot 28/02/2023 23:00 (Iedereen)

Gelieve je login gegevens in te vullen:


Ben je nog niet geregistreerd, klik dan op de knop registreer.

Registreer via eID

Registreer hier

back to top